Täby tog säsongens första titel då man segrade i Isbjörnen Cup
Landet runt

Täby vinnare av Isbjörnen Cup

Säsongen 2014/15 närmar sig med stormsteg och n är träningsturneringarna snart i full gång. I helgen avgjordes Isbjörnen Cup i Smögen. Segrare blev Täby FC som i finalen besegrade IBF Göteborg med 4-3.

I helgen avgjordes Isbjörnen Cup i Smögen med flera bra lag på startlistan från alltifrån division 5 lag till allsvenska. Och det blev just de två allsvenska lagen som möttes i finalen, där Göteborg ställdes mot Täby. En match som dessutom blev historisk då en kvinna för första gången medverkade i finalen. I semifinalen skadade sig nämligen Göteborgs målvakt i slutminuterna, vilket innebar att till finalen fick Michaela Johansson, damlagets målvakt, ta plats i buren.

Och trots en imponerande insats av Göteborg så blev det trots allt förlust mot Täby som vann finalen med 4-3 och därigenom hela turneringen.

Alla deltagande lag var dock mycket nöjda med den sol och värme som turneringen kunde bjuda på detta året.