Iza Rydfjäll var med och spelade hem EFT-segern till Sverige.
Internationellt

U19-damerna tog tredje raka mot Tjeckien

Sveriges U19-damer avslutade Euro Floorball Tour med att besegra Tjeckien med 3-7. Segern innebär att Sverige går obesegrade från turneringen efter tre raka vinster. -Vi hade som mål att vinna alla tre matcherna, och det gjorde vi, säger backen Moa Tschöp till Innebandymagazinet.se.

Sverige inledde matchen bra och kunde vinna den första perioden med 1-4 genom ett mål var av Karin Nygren och Alexandra Högberg, och två mål av Caroline Deutgen.
-Vi pratade om att vi skulle ha långa anfall och att vi skulle vara ett ständigt hot från alla platser, säger Moa.

I den andra perioden tappade Sverige mycket av sitt spel och Tjeckien tog över mer och mer, och de kunde dessutom reducera två gånger om.
-Vi tänkte lite för mycket och tappade fokus istället för att spela lungt och enkelt, kommenterar Moa.

Svenskorna lyckades dock skärpa till sitt spel, och de vann den sista perioden med 0-2.
-Vi pratade om att gå in och ha kul, och det gav utdelning, avslutar Moa.

I det svenska laget utmärkte sig förövrigt Caroline Deutgen (tre mål) och Cornelia Fjellstedt (tre assist) över mängden.

Segern innebär att Sverige vinner Euro Floorball Tour. Man hamnar på sju poäng tillsammans med Finland men vinner turneringen tack vare segern mot finskorna i lördags.