Förstafemman i Storvreta slutar aldrig leverera.

Falun utan chans mot stabilt Storvreta

Fyra mål räckte till seger för Storvreta borta mot ett blekt Falun som hade stora problem med att ta sig igenom Uppsalalagets försvar. Målvakten Viktor Klintsten agerade vägg och var bara 17 sekunder ifrån att hålla nollan. - Väldigt fin försvarsinsats av oss idag, de försökte och försökte men vi är helt enkelt bättre, säger Viktor Klintsten till Innebandymagazinet.se.

Hemmalaget hade mycket boll men kom sällan till några riktigt farliga lägen, samtidigt som Storvreta tålmodigt väntade in sina kontringschanser och tog vara på dem väl. Inför sista perioden var ställningen 0-4 och Falun gjorde allt för att åtminstone kunna spräcka Klintstens nolla. Det skulle dröja till 19.43 innan Rasmus Enström lyckaes raka in bollen efter ett flertal chanser i powerplay.
- Det var faktiskt riktigt jävla irriterande, det kändes som vi hade allt emot oss sista 10 minuterna. Men jag är självklart helnöjd med min insats.

Nu leder ni serien. Siktar ni på att vinna grundserien den här säsongen?
- Vi vill vinna alla matcher, så är det.