Det tidigare rekordet för herrarnas högsta serie var 23 mål. Men efter de sjuka periodsiffrorna, 5-2, 2-5, 6-5, straffades det i Helsingborg. Här jublar Tom Flydalen efter sitt första superligamål någonsin.

25 mål när Helsingborg vann

Helsingborg bröt sin negativa trend på tre raka förluster när superligan fick ett nytt målrekord på söndagseftermiddagen. Det blev hela 25 mål mellan Helsingborg och Balrog. - Rena handbollsmatchen, säger Helsingborgstränaren Mikael Karlberg till Innebandymagazinet.se.

Helsingborg slåss för nytt kontrakt. Balrog för slutspelsplats. När lagen möttes i Idrottens Hus bjöds 1 278 åskådare på målkalas.

- Vi visade verkligen att klyschan ”svårt och leda med tre mål” stämmer. Vi tapapde flera gånger, menade Karlberg.

FCH, som fick se Marcus Gullstrand göra comeback och hitta målet direkt, vann till slut med 13-12.

- Vi spelade dåligt i slutet på andra så jag var tvungen att ändra om i laget. Peter Vilkman var stekhet, så jag ville ge honom mer speltid, förklarar Karlberg sin toppning inför sista perioden.

Matchfakta: Helsingborg-Balrog