Oscar Johansson stod för en bra insats i dagens bortamatch mot Nilsby med ett mål och två assist.

00-talisternas succé i västra Herr1an

Så slutade dagens tre matcher i Herrr1an Västra.

Tre matcher spelades i Herr1an Västra under lördags eftermiddagen och största segermarginalen stod Lerum, som spelade i allsvenskan ifjol, för när man besegrade Nilsby med 7-3. Segerorganisatörer var Lerums unga garde med duktiga 00-talister. William Ljungqvist och Oscar Johansson 01:a respektive 02:a blev poängbäst med 3 poäng var. Ytterligare tre 00-talister gjorde poäng i matchen.

Från Lerums kommun kommer också Floda IBK men för dem gick det inte lika bra uppe i de värmländska skogarna då de åkte på stryk med 4-6 mot Arvika. Där avgjordes matchen i den första perioden som Arvika vann med 4-2. De två resterande perioderna vann Floda med uddamålet.

IBK Alingsås såg ut att gå mot en seger men Stenungsund vände 0-2 underläget tilll 2-2 efter mål av Tony Brome och Philip Vrakking. Sista målet inprickat med 5 minuter kvar och efter en mållös sudden fick lagen dela på poängen broderligt.