15:00 IBK Luleå - Jemtland Innebandy 9 - 2
16:00 Team Thorengruppen Ung SK - FBC Bollnäs 4 - 6
13:30 Sundsvall FBC Ungdom - Gimonäs Umeå IF 4 - 7
16:00 Sundsvall FBC A - Örnsköldsvik IBK 10 - 6

Gimonäs som gjort en väldigt bra silly season leder serien på full pott efter fyra raka vinster. Frågan är hur tappat av interna poängligaledaren Victor Nensén till Älvsjö kommer påverka Gimonäs?

Storsatsningen i Sundsvall FBC A har också gått som tåget och de har också tagit full pott men de har en match mindre spelad.

Toppmötet mellan förra säsongens allsvenska IBF Dalen och Gamla Stan blev en jämn historia där Gustav Rönnholm sköt hem segern till dalen på straff med 7 minuter kvar att spela av tredje perioden.

Noterbart att förra säsongens kvallag Örnsköldsvik bara tagit 4 poäng på 4 matcher och senast blev det en klar förlust mot Sundsvalls storsatsning.

17:00 Älvsjö AIK IBF - Telge IBS 5 - 5

Två lag har tagit full pott och det är Värmdö och Hovslätt men de har bara spelat tre matcher en så länge så därför leder Tyresö Trollbäcken som fick stryk av Hovslätt senast med udda målet. Ola Hyltén prickade in sitt tredje mål för dagen när han gjorde 7-4 till Hovslätt med 13 minuter kvar. Tyresö reducerade två gånger om men närmre än 6-7 kom man aldrig.

I Värmdö hade Niklas Johansson (2+2) och Kim Johansson (3+0) en bra dag och sköt hem tre värdefulla poäng mot Linköping. Inför matchen hade båda lagen 6 poäng men i och med segern klättrade Värmdö upp till en andra plats och Linköping är kvar på en femte.

Nykomlingsmötet mellan Ledberg och Nykvarn blev en spännande tillställning där Nykvarns superkedja med tvillingarna Rigogiannis och Oscar Janthe kunde till slut skjuta hem vinsten till Nykvarn när Kevin spelade fram Oscar som satte 6-5 målet tre minuter från slutet. Superkedjan gjorde 11 poäng tillsammans.

Förra säsongen kvalade Jönköping U upp till allsvenskan men i år har man inlett med tre raka förluster och man ligger för tillfället sist i tabellen.

16:45 Täby FC - Järfälla IBK 9 - 1

Täby spelade i allsvenskan förra säsongen och man verkar vara på god väg tillbaka med tanke på att man är enda laget med fullpott och att man körde över Järfälla med 9-1 senast. Järfälla har som mål att ta sig till allsvenskan och man var också obesegrade inför matchen mot Täby. Imponerande styrkedemonstration av Täby och nyförvärvet från AIK Dennis Wallin gjorde tre poäng.

Förra säsongen skiljde det två poäng mellan Bele Barkarby och Rosersberg till Beles fördel efter 22 omgångar. Joacim Ulvhag såg till med sina fyra poäng att att styrkeförhållandena mellan lagen är intakt när Bele vann med 6-5.

Nykomlingsmötet mellan Sätra och Uppsala teknologer stod 5-5 i sista perioden men då gjorde Uppsalagänget ett ryck fram till 8-5. Viktor Strömquist blev segerorganisatör med sina fyra poäng. Imponerade start av Uppsala som ligger på en andra plats med bara en tappad poäng.