Nykomlingen fortsätter att imponera - slog Warberg med 5-4.

”Inte haft någon respekt”

Team Thorengruppen följde upp vinsten mot Falun senast med ny seger, en mycket viktig sådan, borta mot Warberg.

Matchrapport:
När första halvan av första perioden hade passerat var det ännu inga mål, men ett övertag för Warberg som hade skapat ett fåtal chanser. Första målet kommer 14.01 in i matchen genom att Karlander bryter den och slår den till en helt fri Mattias Kongstad framför kassen och ger sitt lag ledningen. 17.12 åker Emil Johansson i bortalaget ut 2 minuter utvisning, låsning av klubban, som senare inte Warberg tar vara på.

Andra perioden startar med att vackert sick sack-mål utav Team Thorengruppens Johan Bergstrand och det är kvitterat. Andra perioden har startat med ett bättre intensitet och fart ifrån båda lagen. Warberg tar återigen ledningen och även denna gång är det första kedjan som producerar, mål genom Daniel Karlander. 2-1 till hemmalaget efter lite mer än halva matchen spelad. 16.58 så kvitterar återigen Thorengruppen och denna gång genom Johan Larsson som styr in bollen ifrån ett skott utifrån. Perioden slutar med att Daniel Karlander skjuter snyggt in ledningsmålet och Warberg går in i ledning inför den tredje perioden.

Tredje perioden är igång och 02.43 så gör Victor Ferraresi ett snyggt solomål igenom Thorengruppens försvar. Team Thorengruppen har chans att reducera men stoppas utav Warbergs målvakt, Tobias Jernsand, som gör en otroligt fin räddning. Team Thorengruppen reducerar senare genom Victor Öberg, och är återigen med i matchen på fullaste allvar. Team Thorengruppen får straff och Adam Berglund har kvitterat.

Team Thorengruppen har vänt matchen och vinner även matchen med 5-4, där Victor Nensén gjorde det sista målet i powerplay.
- Det känns otroligt skönt att vinna dagens fight. Det var lite halvdåligt till en början, och det kändes lite fundersamt ett tag. Men jag tycker vi jobbar in oss i matchen bättre och bättre. Det var en otroligt viktig match, säger Adam Berglund till Innebandymagazinet.

Vad är det du tycker ni gör så bra?
- Nu det senaste har vi inte haft någon respekt, och inte brytt om oss om vilka vi har fått möta, utan fokuserat på det vi kan göra bra. Vi hade flera fina anfall som var riktigt bra idag.

Hur skulle du summera er säsong hittills?
- Det var viktigt med en seger här och sätta punkt för denna delen av säsongen. Vi är nöjda med det resultatet vi har. Vi har fortfarande mycket att lära och får fortsätta att vara ödmjuka.