Oavgjort mellan Höllviken och Mullsjö

Höllviken tog under onsdagskvällen emot Mullsjö i den tionde omgången. En match som besöktes av 426 åskådare i Halörhallen. Matchen slutade 5-5.

Period1:
Höllviken öppnade målskyttet tidigt i matchen, redan efter 20 sekunder tog man ledningen när Johannes Wilhelmsson la in 1-0. Ett tidigt mål och kanske turligt.

I första perioden var det Mullsjö som hade kommandot över bollen. Man pressade Höllviken och fick 10:14 in kvitteringen i matchen. Mullsjö bryter bollen i mitten av planen och Isaac Rosén lägger bollen till Kim Genevik som trycker in den bakom Magnus Dahlström.

Men Höllviken vek sig inte för bara 24 sekunder senare tog hemmalaget ledningen på nytt när Filip Bergman bryter bollen från mitten och själv lägger in bollen. Hemmalaget ser även till att utöka sin ledning till 3-1 när det återstår en sekund av första perioden när Johannes Wilhelmsson lägger in sitt andra mål för dagen.

Period 2:
Mullsjö fortsatte i den andra perioden och ha mycket boll och pressade Höllviken. Men i 04:22 utökade Höllviken sin ledning på nytt när Fredrik Sjöstedt bryter bollen och själv lägger in den bakom Benjamin Löfdahl.

Mullsjös offensiva press gav tillslut utdelning. I 09:40 kom 4-2 när David Gillek bryter bollen på mitten av planen och lägger själv in bollen bakom Magnus Dahlström. När Höllviken drabbades av utvisning slog Mullsjö till igen, i 13:46 la Sebastian Palmqvist krossboll till Kasper Hedlund som trycker in 4-3.

Men Höllviken kom tillbaka i matchen och 19 sekunder senare kom 5-2 när Filip Bergman lägger till Johannes Wilhelmsson som dundrar in 5-2.

Period 3:
Mullsjö fick en drömöppning i den tredje perioden. Bara 01:44 in så reducerar man på nytt när Arvid Wibring Lindqvist lägger bollen till Kasper Hedlund som sätter 5-4 via ett distansskott.

Gästerna hade mycket boll i den tredje, liksom som övriga perioder. Höllviken hade inte mycket framåt, man lyckades få några få kontringar, dock ofarliga.

Höllviken drabbades likt som i den första av en utvisning där Mullsjö utnyttjade situationen. För 11:50 in i tredje kvitterade man till 5-5 när Kasper Hedlund skjuter utanför, men bollen studsar till Johan Nygårdh som sätter sitt femte mål för säsongen.

Mullsjö hade mest boll även i den tredje perioden och bjöd på några heta chanser, men några fler mål blev det inte i den tredje.

Period 4:
Den fjärde perioden bjöd på ett högt tempo och många chanser, men några mål blev det aldrig. Matchen slutar 5-5.