Sanni Nieminen (nummer 11) jublar efter segermålet mot IKSU.
Internationellt

“Vi blev lite nervösa verkade det som“

Sanni Nieminen avgjorde matchen mot IKSU efter dundrat in ett skott efter sju minuter i sudden.

Classic blev pressade av IKSU men hade en del farligheter i förlängningen. Efter sju minuter studsade bollen ut i slottet till Sanni Nieminen som prickade krysset och avgjorde matchen.

– Jag såg bollen och bara sköt. Jag brukar alltid skjuta i det hörnet, säger Nieminen till Innebandymagazinet.

Classic tog ledningen med 3-0 i den andra perioden, men sen var IKSU riktigt bra i mittperioden och kvitterade. I den tredje perioden blev mållös innan Nieminen gjorde 4-3 i sudden.

– Vi blev lite nervösa verkade det som, sen lyfte vi oss igen i den tredje perioden.

I morgon väntar antingen Vitkovice eller Pixbo i finalen. Matchvinnaren har bara en sak att säga om morgondagens final.

– Det ska bli våran bästa match någonsin!