Kevin Björkström tror att det snart vänder för Karlstad.

“Det sitter litegrann i skallarna just nu“

Karlstad förlorade mot Växjö efter en jämn match. Lagets stjärna Kevin Björkström tror det vänder snart.

Det blev förlust igen för Karlstad när man spelade bortamatch mot Växjö. Segersiffrorna skrevs till 9-7.

– En målrik match där Växjö drar det längsta strået. Det är ganska jämt i två perioder, sedan är de bättre i tredje och det visar slutresultatet, säger Kevin Björkström till Innebandymagazinet.

Igen föll man igenom i den sista perioden och man kan undra om man är dåligt tränade.

– Vi har kört stenhårt i sommar, så orken ska det inte vara fel på. Det känns som det sitter litegrann i skallarna just nu. Gemensamt för alla matcherna att vi sjukt hårt straffade när vi inte har moment i matchen. När man släpper in tre mål på fem minuter så jobbar du i uppförsbacke.

Nu vill Björkström att man blickar framåt och glömmer det som varit.

– Vi får väl inte fokusera så mycket på det som varit innan. Det är bara att släppa det och gå vidare. Vi bjuder på alldeles för mycket när vi gör inviduella misstag. Nu gäller det att vi återgår till grundspelet, springer och krigar och släpper loss tyglarna, så ska det inte bli någon för stor panik.