Sara Steen tog ansvar och avgjorde för Endre.

Sara Steen avgjorde: “blev lite svart i ögonen“

Endre slog Kalmarsund efter förlängning i Ö-derbyt. 362 åskådare fick se en tempofattig match.

Endre vände 0-1 till 2-1 mot Kalmarsund i den andra perioden. Men med ett sent kvitteringsmål gick matchen till förlängning. Där avgjorde Sara Steen efter drygt tre minuter.
– Till slut blev det seger. Det var en ganska tempofattig match. Vi tog inget intiativ och spelade bara runt kändes det som. De satte press på slutet och det blev lite bättre tempo. Men det känns som vi slarvade bort en poäng, och det känns väldigt surt, säger matchvinnaren Sara Steen till Innebandymagazinet.

Endre borde avgjort matchen under ordinarie speltid tycker Steen.
– Vi sätter inte chanserna. Och vi är väl lite ofokuserade, det är inte ok. Vi kan mycket bättre allihopa, men det är början på säsongen och det är mycket nya spelare och nytt spelsystem. Sen gör de en bra match.

I spelförlängningen snappade hon upp bollen i slottet och satte dit 3-2.

– Jag gillar att spela när det gäller något och vill avgöra när matcher står och väger. Nu var jag arg när vi hade släppt in mål på slutet, så det blev lite svart i ögonen under förlängningen.