Seger för Pixbo mot Team Thorengruppen.

Komfortabel seger för Pixbo mot nykomlingarna

Pixbo tog en komfortabel 8-3-viktoria mot Team Thorengruppen i sista genrepet inför Champions cup.

Mölnlyckelaget inledde matchen med hög frenesi och efter tio minuter fick bortamålvakten Oscar Öberg vittja nätet för första gången. Mikael Harrysson öppnade då målkontot efter att ha blivit elegant frispelad av Alessandra Agus. Måltjuven Patrik Malmström utökade sedan ledningen för hemmalaget till 2-0 med ett distinkt avslut. Endast 50 sekunder senare drygade Anton Eriksson ut övertaget ytterligare efter en mäktig projektil i nättaket.

Samme Eriksson noterades även för det fjärde målet för de polkagrisrandiga tidigt i den andra akten. Gästerna var riktigt håglösa första halvan av matchen, men när åtta minuter återstod av mittenperioden reducerade dock Umeålagets Adam Hansson efter en fin kombination med Emil Johansson. Landslagsstjärnan Martin Östholm replikerade omgående och prickade in 5-1 i sin första match för säsongen. Överkörningen fortsatte sedan när Daniel Calebsson rakade in bollen i öppet mål efter att Patrik Malmström hittat fram med en högkvalitativ passning.

Den hårdskjutande Martin Östholm skrev i tredje perioden in sig i målprotokollet ytterligare en gång med ett patenterat Östholm-skott från backposition i numerärt överläge. Team Thorengruppen skapade flera målchanser i den avslutande akten och reducerade också två gånger om. Trots det var vinsten aldrig hotad för Pixbo som inkasserade säsongens tredje viktoria i och med 8-3-segern.

Målskyttar;
Pixbo: Martin Östholm 2, Patrik Malmström 2, Anton Eriksson 3, Mikael Harrysson, Daniel Calebsson.
Team Thorengruppen: Adam Hansson, Daniel Hernandez, Adam Kimström.