Malmö hade inget att sätta emot regerande mästarinnorna Mora i dagens match.

Söndagens matcher i SSL

Samtliga 14 superligalag kommer till spel under söndagen när den 21:a omgången ska avgöras. Här är förutsättningarna inför samtliga matcher!

Jönköping-Dalen 4-5
En väldigt bitter förlust för hemmalaget som nu får det extremt tufft att klara sig kvar. Man ledde ett tag med 2-1 i första, men bortalaget Dalen kunde vända på steken och ta tre viktiga poäng i slutspelskampen.
Matchfakta

Endre-Pixbo Wallenstam 1-2
Det blev en väldigt målsnål match när två av seriens bästa lag gjorde upp på Gotland. Endrestjärnan Corin Ruttimann gav hemmalaget ledningen i första, innan Stephanie Boberg kort innan periodpausen. Andra blev mållös men i tredje kunde samma Boberg avgöra matchen till Pixbos fördel, och skjuta hem tre poäng till Mölnlycke.
Matchfakta

Huddinge-Karlstad 5-4
Huddinge låg under stora delar av matchen, men kunde vända 2-4 till 5-4 med bara minuter kvar att spela av matchen efter mål av Therese Gustafsson, Li Jerkensten och Elin Roos. Segern innebär att man nu säkrat SSL-kontraktet! Karlstad är i princip klara då Jönköping förlorade tungt tidigare under dagen.
Matchfakta

Rönnby-Uppsala 1-2
Uppsala fortsätter vara både svårslagna samt defensivt urstarka. Man släppte visserligen till 36 skott idag, men bara en boll slank in bakom Jennifer Gräll som storspelade på nytt. Segern av Uppsalas åttonde raka!
Matchfakta

16.00 KAIS Mora-Malmö
KAIS Mora går som ett tåg just nu i superligan och körde över nykomlingen Malmö på hemmaplan. Duon Anna Wijk och Amanda Larsson visade att det fina samspelet sitter kvar och gjorde tillsammans åtta poäng ihop.
Matchfakta

IKSU-Falun 12-0
Som många trodde blev det en rejäl överkörning när serieledande IKSU tog emot jumbon Falun. Hemmalaget vann matchen med hela 12-0 – bland annat efter ett hattrick av Amanda Delgado Johansson. Förlusten för Falun innebär att man spelar i allsvenskan nästa säsong.
Matchfakta

Täby-Linköping 6-5
Sent på söndagskvällen kunde Täby vinna på nytt, och på köpet skaffa sig sju poängs marginal ner till slutspelsstrecket. Stekheta Ranja Varli låg bakom samtliga (!) mål för Täby och då hon stod för två mål och fyra assist. För Linköping fortsätter slutspelskampen, främst tillsammans med Malmö som även dem förlorade idag.